MERSİN / TARSUS - Fevzi Çakmak İlkokulu

Fevzi Çakmak İlkokulu

FEVZİ ÇAKMAK MAH. 1705. SK. FEVZI ÇAKMAK ILKOKULU BLOK NO: 41 TARSUS / MERSİN
Vizyon
Ülkemizde ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla, yapıcı rekabet anlayışı içerisinde; işbirliğine, iletişime ve paylaşıma açık, teknolojiyi etkin kullanan, sürdürülebilir yenileşme anlayışına sahip, paydaşlarının mensubu olmaktan gurur duyduğu, başarılı kurumlardan biri olmak.
Misyon
Cumhuriyetin temel ilkeleriyle toplumun manevi değerlerinden güç alan, bağımsız düşünme yeteneğine sahip, bilimsel ve teknolojik gelişmelerle çevreye duyarlı, araştıran ve sorgulayan, toplumsal değerleri içselleştirmiş, paydaşlarının ve hizmet alanların memnuniyetini esas alan, evrensel niteliklere sahip nesiller yetiştirmek.
Kütüphane Kitap Sayısı :1256
Öğretim Şekli :Okulumuz 2018-2019 eğitim öğretim yılında normal eğitime geçmiştir. Anasınıflarımız sabahçı öğleci olarak eğitim öğretime devam etmektedir.
Saatler
Anasınıflarımız; Sabahçı Devre : 07:30 / 12:30 Öğleci Devre : 12:30 / 17:30 İlkokul; 08:30 - 14:00
Okulumuzun tüm bölümleri klima ile ısınmaktadır.
Okulumuza ulaşım şehir içi otobüslerle sağlanabilmektedir.
Fevzi Çakmak Mah. 1705 Sok. No:41 Tarsus/Mersin
Okulumuz ilçe merkezindedir ve il merkezine 35 km uzaklıktadır.